Argex-website-webdesign

Wie is Argex.

Argex profileert zich met haar decennialange ervaring op de (inter)nationale markt, als een dynamische en flexibele onderneming.

Vanuit de thuishaven te Burcht/Zwijndrecht – nabij Antwerpen – in België, verdeelt Argex haar geëxpandeerde kleikorrels op de nationale en internationale markt.

Argex onderscheidt zich door als producent en verdeler van lichte granulaten, met haar klanten mee te denken om unieke oplossingen in uw (ver)bouw- en infrastructuurwerken aan te bieden.

Argexkorrels: klein in formaat, groots in prestaties en realisaties.

Onze opdracht.

De oude website kon op het gebied van design een opfrisbeurt gebruiken.
Op het gebied van marketing waren er ook heel wat veranderingen gebeurd en mocht de website next-level worden.

De vraag was: steek onze website in een nieuw kleedje en laat onze nieuwe toepassingen: aqua, construct, green en infra een hoofdrol spelen.

Onze oplossing.

Na enkele verkenningsmeetings stond er een mooi, modern (maar toch overzichtelijk) design klaar. Onze ontwikkelaars herbouwden vanaf dan de oude website in wordpress (CMS systeem) vanaf nul.

Belangrijk punt was de 4 nieuwe toepassingen visueel duidelijk zichtbaar te maken. Bekijk zelf maar het resultaat.

argex_website_mobile

Het resultaat.

De website is opgeleverd en het werd een mooi staaltje van design en techniek.

Responsive
Design.

De nieuwe website moest in tegenstelling tot de oude klaar staan voor de toekomst. Dat wil uiteraard zeggen “fully responsive”. Elke pagina werd onder handen genomen.

Connectie / samenwerking
met de app van Argex.

Voor Argex hebben wij tegelijkertijd ook een app ontwikkeld. Hierin kunnen de commercieel verantwoordelijken zelf hun projecten maken en beheren. Een handige tool voor de verkoop van hun producten.

Alle projecten die gemaakt zijn in de app worden tevens weergegeven op de website. Dus geen dubbel werk. Heel handig.

Meertalig.

Argex is een vaste waarde in europa. Waarbij in verschillende landen andere technische normen en waarden gelden. Daarom was het vooral noodzakelijk dat men voor elk land specifieke documenten kon uploaden.

logo be-able app ontwikkeling

Wil jij uw project toevertrouwen aan Be-able Communications