Uw graficus en grafisch ontwerp op freelance basis!

Be-able Communication richt zich niet alleen op grafisch ontwerp, maar wil ook uw grafisch bureau zijn dat zich richt op drukkerijen en reclamebureaus.

Of het nu gaat om creatie, dtp-werk of om uw project te leiden, het is fijn te weten dat u op een freelancer kunt rekenen met de nodige ervaring in grafische vormgeving, creativiteit en expertise om alles tot in de puntjes te verzorgen. Dat bespaart u een hoop kopzorgen en stress.

  • Zit uw bedrijf tijdelijk krap aan personeel. In dit geval kunnen wij u een uitweg bieden.
    Wij hebben reeds 15 jaar ervaring op het gebied van dtp: alle gangbare softwares zoals Adobe CC, Quark Xpress, Artpro (verpakking, … zijn door ons tot in de puntjes gekend.
  • prepress: ook hier hebben wij ervaring met de meest courante software (Heidelberg Prinect, Agfa Apogee, Esko Artwork Nexus, …).

Bent u een drukkerij en is uw werkdruk tijdelijk te hoog: wij zijn experten in beeldmanipulaties, het drukklaar maken van alle documenten, …

Verpakkingen: 
Voor elke verpakking zijn er pijnpunten in de prepress, hiervoor hebben wij een pasklare oplossing (vb. positie op CAD, trapping, screening, barcodes, …).
Be-able heeft tevens jarenlange ervaring met het pakket Artpro van Esko Artwork.

Aan de reclamebureaus bieden wij onze diensten als graficus aan zoals drukwerkbegeleiding, opmaak, taalwissels,

Contacteer ons vrijblijvend

0479 344 653 Mail ons