Graficus
grafische interventie

Grafische ondersteuning nodig?

Dringend grafische hulp nodig – 0479 344 653

Wij ondersteunen uw tijdelijke grafische projecten op freelance basis op locatie of in onze grafische studio met een creatieve passie en een grote nauwkeurigheid. Hierbij richten wij ons vooral op marketing-teams, reclame- en communicatiebureaus, retail bedrijven, verpakkingen voor farmaceutische bedrijven, verpakkingen voor voedingsbedrijven, drukkerijen en meer.

Wij zijn zeker ook gepassioneerd in uw nieuwe projecten. Ben je zelf op zoek naar een nieuw logo, magazine, brochure, huisstijl, … Wij laten er onze creativiteit graag op los.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan.

professionals in

Wij zijn er grafisch voor u

Grafische vormgeving

Via een origineel logo, huisstijl, … kan je een professionele uitstraling creëren naar uw klanten toe. Wat dan weer extra zal renderen voor uw bedrijf.

Grafische ondersteuning

Wij bieden een veelzijdig ondersteuning op grafisch gebied: verpakkingen, branding, magazines, … Ook al uw DTP werk, beeldbewerkingen, … pakken wij aan.

Verpakkingen

Wij ontwikkelen nieuwe verpakkingen, maar geef ons gerust uw oudere designs die wij  nieuw leven inblazen. Ook uw tekstcorrecties pakken wij professioneel aan.