Verhoog uw omzet
professionele website

Verhoog uw omzet met een professionele website

Ons doel is niet enkel een mooie professionele website te maken, maar wij denken vooral mee om betere resultaten te verkrijgen.

Heel belangrijk is dat u goed voor ogen heeft waarom u een website wil laten maken. Wil je meer leads of wil je meer goederen verkopen of wil je enkel alleen meer merkbekendheid krijgen. Aan de hand van het vooropgestelde doel kunnen we op een efficiënte manier te werk gaan bij het ontwikkelen van de nieuwe website.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan.

professionals in

Wat vinden wij belangrijk voor uw website

Optimalisatie voor google

Wij zorgen dat uw website goed scoort in de zoekmachines, hij voldoet aan alle regels van de SEO-kunst.

Responsief webdesign

Mobiele devices worden steeds belangrijker voor professioneel gebruik. Vandaar onze extra aandacht voor het gebruik van uw website op tablet en phone.

Zelf beheerbaar

Wij maken onze websites met Wordpress. Een universeel systeem, zodanig dat uzelf of uw personeel toegang heeft om zelf zaken te kunnen aanpassen.

Analytics

Het is ook heel belangrijk om uw website te analyseren en te verbeteren. Zo kan u gebruik maken van analyse software om te zien hoeveel bezoekers er op uw website landen, op welke pagina’s ze klikken en waar dat ze eventueel afhaken.

Resultaat gericht

Afhankelijk van het doel van uw website (leads, sales, branding, …) passen wij ons aan om het beste resultaat te krijgen voor uw website.

Snelle website

Wij gebruiken de supersnelle servers van Combell. Want laadsnelheid geeft uw website goede SEO resultaten en comfort.

enkele verhalen

Enkele mooie verhalen van de klant

Argex website

Voor Argex nv maken we momenteel hun nieuwe website. Hun 4 nieuwe toepassingen (aqua, green, infra en construct) moesten hier vooral in het oog springen.

Tanajib webdesign

Met hun vernieuwde website steeg het aantal bezoekers tot 200%. Een goede SEO en SEA kwam hierbij goed van pas.

Een stijlvolle website maken die eruit springt, was de opdracht van onze plaatselijke aardgasspecialist.

iets meer info

Enkele weetjes over ons

Welk CMS gebruiken wij.

Wij werken met WordPress, het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Afhankelijk van uw keuze en/of budget gebruiken we wel of geen templates.

Wat met het onderhoud van uw website?

Geen zorgen. Wij controleren elke maand of er updates beschikbaar zijn voor WordPress en de geïnstalleerde plug-ins.

Is een website duur bij ons?

Moeilijke vraag 🙂  Hier is alles afhankelijk van uw wensen. Wij bieden al websites aan vanaf 999 euro gebaseerd op een basis template. Voor een op maat gemaakte website kan je best ons contacteren. We maken je dan een vrijblijvende offerte.

Wanneer kan mijn website af zijn?

Soms snel. Een kleine website (met bestaande template) kan al opgeleverd worden na 2 weken. Voor een op maat gemaakte website rekenen we op 2 maanden. Let op afhankelijk van het project kan dit uiteraard uitlopen.

Adverteren op zoekmachines - SEA

Voldoen uw organische zoekresultaten (SEO) niet. Opteer dan voor een doelgerichte campagne met Google Ads.
Wij ondersteunen je hierbij,  zetten een account op, evalueren en optimaliseren met het oog op meer conversies of leads.