Verhoog uw omzet
professionele website

Verhoog uw omzet met een professionele website

Ons doel is niet enkel een mooie professionele website te maken, maar wij denken vooral mee om betere resultaten te verkrijgen.

Heel belangrijk is dat u goed voor ogen heeft waarom u een website wil laten maken. Wil je meer leads of wil je meer goederen verkopen of wil je enkel alleen meer merkbekendheid krijgen. Aan de hand van het vooropgestelde doel kunnen we op een efficiënte manier te werk gaan bij het ontwikkelen van de nieuwe website.

professionals in

Wat is belangrijk voor uw website

Optimalisatie voor google

Wij zorgen dat uw website goed scoort in de zoekmachines, hij voldoet aan alle regels van de SEO-kunst.

Responsief webdesign

Mobiele devices worden steeds belangrijker voor professioneel gebruik. Vandaar onze extra aandacht voor het gebruik van uw website op tablet en phone.

Zelf beheerbaar

Wij maken onze websites met Wordpress. Een universeel systeem, zodanig dat uzelf of uw personeel toegang heeft om zelf zaken te kunnen aanpassen.

Analytics

Het is ook heel belangrijk om uw website te analyseren en te verbeteren. Zo kan u gebruik maken van analyse software om te zien hoeveel bezoekers er op uw website landen, op welke pagina’s ze klikken en waar dat ze eventueel afhaken.

Resultaat gericht

Afhankelijk van het doel van uw website (leads, sales, branding, …) passen wij ons aan om het beste resultaat te krijgen voor uw website.

Snelle website

Wij gebruiken de supersnelle servers van Combell. Want laadsnelheid geeft uw website goede SEO resultaten en comfort.

Ons contacteren