Verhoog uw omzet met een professionele website

Professionele website

Ons doel is niet enkel een mooie professionele website te maken, maar wij denken vooral mee om betere resultaten te verkrijgen.

Heel belangrijk is dat u goed voor ogen heeft waarom u een website wil laten maken. Wil je meer leads of wil je meer goederen verkopen of wil je enkel alleen meer merkbekendheid krijgen. Aan de hand van het vooropgestelde doel kunnen we op een efficiënte manier te werk gaan bij het ontwikkelen van de nieuwe website.

Cases

Wat kan je van ons verwachten?

Nog vragen?

Dit zal logischerwijs afhangen van de veresiten van uw website.

Een gewone informatie website bouwen we al vanaf € 2.000. Wil je een meer uitgebreide website met bijvoorbeeld maatwerk modules wordt het een grotere investering. Laat ons weten wat uw vereisten zijn en we bezorgen je een offerte op maat.

Wij hebben een formule van € 260. Hiermee hosten wij uw website een jaar lang en doen wij 1 keer per jaar een update van uw CMS en plug-in’s. Wil je een onderhoudscontract op maat? Contacteer ons dan gerust.

Uiteraard zal de beleving van de websites op alle mobiele toestellen en computers perfect zijn. En ja, alles is in de prijs inbegrepen.

Natuurlijk kan je ook zelf uw website in elkaar steken (wat ook wel wat tijd zal kosten). Het voordeel van een professioneel webdesigner is dat hij zijn vak kent.

“Elk zijn vak” is hier dan ook op zijn plaats.

Veel factoren bepalen de rendabiliteit van uw website. Laat dit over aan een professional die ervoor zorgt dat uw investering rendeert.

Wij staan volledig achter WordPress. Hiermee trotseert uw website zeker de tijd die nodig is en kan je rustig genieten van alle voordelen die het biedt: stabiliteit, eenvoudig zelfbeheer, hoge scores in google,…

Contacteer ons